Pārdošana

Help Center/ /Pārdošana
Izvērst visu Sakļaut visu
  • Sludinājuma publicēšana
  • Kā pārdot ātrāk?
  • Sludinājuma rediģēšana
  • Preces pārdošana
  • Atzīmēt kā pārdotu
  • Ko es drīkstu pārdot?
  • Kāpēc sludinājumā jānorāda preces atrašanās vieta?
  • Sludinājuma dzēšana
  • Kas ir Stufful Promo?
  • Kā pieslēgt Stufful Promo?

Sludinājuma dzēšana

Android
iOS
Web
Android

Lai dzēstu sludinājumu:

  1. Piekļūstiet savam profilam – sānu izvēlnē pieskarieties lietotājvārdam
  2. Atveriet attiecīgo sludinājumu
  3. Pieskarieties 3 punktu ikonai, kas parādās ekrāna augšdaļā un izvēlieties opciju “Dzēst”
  4. Apstipriniet, ka vēlaties dzēst sludinājumu
iOS

Lai dzēstu sludinājumu:

  1. Piekļūstiet savam profilam – galvenajā lapā pieskarieties lietotāja ikonai, pēc tam pieskarieties lietotājvārdam
  2. Atveriet attiecīgo sludinājumu
  3. Pieskarieties 3 punktu ikonai, kas parādās ekrāna augšdaļā un izvēlieties opciju “Dzēst”
  4. Apstipriniet, ka vēlaties dzēst sludinājumu
Web

Lai dzēstu sludinājumu:

  1. Piekļūstiet savam profilam – galvenajā lapā noklikšķiniet uz lietotāja ikonas un izvēlieties sadaļu “Profils”
  2. Noklikšķiniet uz attiecīgā sludinājuma izvēlnes ikonas un izvēlieties sadaļu “Rediģēt publikāciju”
  3. Noklikšķiniet uz pogas “Dzēst”
  4. Apstipriniet, ka vēlaties dzēst sludinājumu
Ņemiet vērā!

Izdzēšot sludinājumu, jūs to nevarēsiet atgūt. Ja preci jau esat pārdevis, lūdzu, atzīmējiet to kā pārdotu, lai tas tiktu atspoguļots jūsu profilā. Tā jūs vairosiet citu lietotāju uzticību sev.

Bija noderīgi?

 
Saistītās sadaļas
  • Kā pieslēgt Stufful Promo?
  • Kas ir Stufful Promo?
  • Preces pārdošana
  • Kāpēc sludinājumā jānorāda preces atrašanās vieta?
Previously
Kāpēc sludinājumā jānorāda preces atrašanās vieta?
Up Next
Kas ir Stufful Promo?

Neatradi atbildi?

Sazinies ar mums
  • © Copyright 2025 Stuff Market. All rights reserved.